Sweet life: Glam Box - recenzija

четвртак, 28. децембар 2017.

Glam Box - recenzija

Kako je isporuka Glam Box paketa poslednjih meseci kasnila tako i moje recenzije kasne. 

Ovoga puta sam sve čekala dnevnu svetlost kako bih uslikala sadržaj kutije. Ali, kako radnim danima "dnevnu svetlost" provedem na poslu a vikendi su mi non stop u pokretu 24h nikako nisam stigla da napravim fotke. Zato sam odlučila da ipak kada uveče uspavam decu napravim jednu fotku i objavim. 
Jer, važnije je moje mišljenje za proizvode iz kutije nego same fotografije.

Poslednje izdanje bilo je pod nazivom AUTUMN VIBES 2017

Sadržaj:
Golden Rose False Lashes maskara
Golden Rose Smokey Lashes maskara
Bioten SKIN REPAIR CC krema
Bambooz rukavica za čišćenje i piling lica
Popart Herbal kolor šampon
Popart skidač laka za nokte
Maybelline Super Stay 24 h tečni puder (uzorak)
Loreal Paris True Match tečni puder (uzorak)


U mojoj kutiji bili su sledeći proizvodi:

Golden Rose False Lashes maskara koja ima gumenu četkicu i odlično obvija trepavice i daje im volumen i dodatnu dužinu. Kako bi bio izražen efekat naneti je u nekoliko slojeva. Voema sam zadovoljna rezltatima nakon nanošenja. Ne ostavlja grudvice niti lepi trepavice jednu za drugu prilikom ponovljenog nanošenja. Više o proizvodu vidite ovde
Cena 387 din.


Bioten SKIN REPAIR CC krema je nova generacija BB hidratantnih krema sa višestrukim dejstvom. Prekriva nesavršenosti na licu kao što su fleke, znaci umora; ujednačava ten i ističe njegovu blistavost. Nanošenjem koži obezbeđuje hidriranost do 24 h. Zahvaljujući ceramidima umanjuje bore. 
Kao i dnevna i noćna krema koje koristim od ovog proizvođača i ovaj proizvod je odličan i savršeno mi prija za svakodnevnu upotrebu. Više o proizvodu vidite ovde
Cena 715 din.


Bambooz rukavica za čišćenje i piling lica izrađena je od 100% bambus vlakana. Odlična je prilikom skidanja šminke kao i za čišćenje i piling lica. Ne iritira kožu već je veoma nežna prema njoj. Prirodna sposobnost bambus vlakna antialergijski delje na kožu lica skidajuči nečistoću koja se nakuplja u porama. 
Koristim je svakodnevno za skidanje šminke tako što je pokvasim i blagim pokretima prelazim preko lica. Nakon upotrebe isperem je mlakom vodom i sapunom.  Cena 100 din. 
Više informacija o Bambooz proizvodima možete pronaći na FB stranici


Popart skidač laka za nokte efikasno uklanja lak i štiti i neguje nokte. Dostupni su u nekoliko varijanata: vitaminski sidač, klasični, uljani, zaštitni sidač, hidratantni skidač. Ove skidače lakova već koristim i veoma sam zadovoljna njima. Više o proizvodu vidite ovde


Maybelline Super Stay 24htečni puder koji čini da lice izgleda sveže. Postojan je 24h i pruža besprekorno pokrivanje tokom celog dana bez osećaja maske na lice. Cena 900din.


Loreal Paris True Match tečni puder veoma je postojan sa optimalnim stepenom postojanosti. Svilenkaste strktre je . Pogodan je za sve tipove kože a zbog glicerina koji sadrži savršeno hidrira i neguje kožu. Cena 1559din.

                                    Da li ste već poručivali GlamBox kutiju iznenađenja?
GlamBox kutiju iznenađenja možete poručiti  na njihovom sajtu
Posetite ih na  instagramu
kao i Fb straniciNe zaboravite da se prijavite za giveaway

Hvala što me pratite.

Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

2 коментара:

Hvala što me pratite i čitate postove. Kada su komentari i predlozi u pitanju uvek su dobrodošli.