Sweet life: Walk in the clouds

петак, 10. август 2012.

Walk in the clouds

Sve što je lopo kratko traje. Tako je i sa odmorom. Obožavam leto :) Obožavam ga toliko da bih se preselila u krajeve gde uvek ima Sunca. Ali to je neizvodljivo tako da moram da se naviknem i na zimske dane :(  
Moj ovogodišnji godišnji odmor je završen. Kada nekome kažem da sam uzela 4 nedelje slobodno svi kažu da je to mnogo. Ali, meni nije bilo mnogo već malo. Potrudila sam se da svaki dan iskoristim na najbolji mogući način. Uživanje počinje odlaskom u Tursku gde su mi minuti, sati i dani leteli kao nikada do sada. Nakon povratka iz Turske usledila su viđanja sa društvom, ispijanja kafe i sumiranje utisaka sa odmora. Naravno stigla sam i do Bg-a kao i Segedina u šoping. 
Želela bih da vam predstavim jedan od najlepših dana na mom odmoru. Toga dana sam se osećala kao da sam se popela do oblaka i da sam šetala po njima. Videćete i zašto. Taj dan sam provela na Pamukalama. Pamukale je kompleks jedinstvenih mineralnih izvora u jugozapadnoj Turskoj. Ima 17 izvora u kojima voda ima temperaturu od 35°C do 100°C. Od njih voda teče nekih 320 metara do padine gde se u terasama preliva preko padine duge 60-70 metara.

''Bazenčići'' u kojima se nalazi belo ''blato''
Došlo je vreme da se prepustim prirodi, zvucima i uživanju...

Mmmmm..... neću kući

Neizostavni detalj tokom mog boravka u TU.


       Znam kako sam se ja osećala kada sam bila tamo, a kako ste se vi osećali dok ste gledali slike?


                                                                 Kupaći: Legend

Hvala što me pratite.

Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life

2 коментара:

Hvala što me pratite i čitate postove. Kada su komentari i predlozi u pitanju uvek su dobrodošli.