Sweet life: My fairytale

петак, 03. август 2012.

My fairytale


Da li su bajke koje smo slušali kada smo bili mali samo bajke ili mogu da postanu stvarnost? Princa na belom konju teško da možemo pronaći u današnje vreme. Priče o princezama ipak mogu da se ostvare. Trenutak kada sam se ja osećala kao da sam izašla iz neke bajke jeste kada sam probala venčanicu. Verujem da se većina devojaka tako osećala.
Za naše trenutke iz bajke zašlužne su razne kompanije i kreatori venčanica kao što su Vera Wang,  Demetrios James Elias,  Enzoani, Christian Lacroix, Christian Dior i mnogi drugi.
Potrudiću sa da vam danas predstavim nekoga ko je zaslužan za moju bajku :)

ENZOANI

      Enzoani je 2005.godine predstavio svoju prvu kolekciju venčanica. Ove venčanice  su inspirisane evropskim spojem tradicionalnog i modernog. Modni brend Enzoani se vremenom razvijao i proširio se uvođenjem novih kolekcija: Blue by Enzoani, love (Special Occasion, Evening, Shoes). Posluju na svim kontinentima. Sedište je u Velikoj Britaniji.
Kompanija Enzoani je zasnovana na ideji da se nevestama obezbedi najbolje pa su elegantne siluete i savršen izgled ono na čemu je kompanija radila godinama, gradeći svoj prepoznatljivi imidž. Enzoani venčanice karakaterišu elegantni pojasevi i crne mašnice oko struka koje daju dozu glamura samoj venčanici. Pored venčanica, Enzoani nude i večernje haljine.
Ovlašćeni predstavnik Enzoani venčanica: http://carolija.co.rs/ 


    model Delby


    model Dekalb


     model Denmark


      model EvelynModel koji se meni najviše sviđa je Daisy.


 model Daisy

 model DaisyOvo su samo neki od modela.
 Pa da li ste spremni za svoju bajku?


Hvala što me pratite.


Instagram: @milanassweetlife

Facebook: Sweet Life


2 коментара:

  1. Jedino sto ne volim ovako sire modele vencanica a najvise mi se dopada onaj model sa crnim detaljem na pojasu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svaki model je drugačiji kada se obuče. Ja sam se nekim modelima oduševila kada sam ih probala a ovako među more venčanica mi nije izgledala lepo.

      Избриши

Hvala što me pratite i čitate postove. Kada su komentari i predlozi u pitanju uvek su dobrodošli.